Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

Over Inperon

Inperon levert professionele internetdiensten aan circa 500 bedrijven en instellingen. Het hoge kennisniveau op het gebied van internettechnologie is kenmerkend voor onze organisatie. Deze kennis wordt ingezet om u te helpen, interne bedrijfsprocessen te verbeteren en commerciële doelstellingen te realiseren.

Tien gedreven mensen werken dagelijks aan het succes van onze klanten. Kenmerkend is hun kennis, inzicht, creativiteit en passie voor het werk. Onze opdrachtgevers komen uit de meest uiteenlopende branches. Omdat de vraagstukken variëren, beschikken we naast alle vakinhoudelijke kennis op het gebied van webtechnologie en internetmarketing ook over een flinke dosis branchegerelateerde ervaring.

Willem-Jan Tanis

Willem-Jan Tanis

Directeur

Als oprichter en aandeelhouder ben ik al vanaf 1996 betrokken bij Inperon. Ik ben nu de directeur van Inperon en daarmee dus eindverantwoordelijk voor de onderneming. Mijn werkzaamheden vinden vooral achter de schermen plaats in de organisatorische en strategische hoek. Natuurlijk ben ik altijd beschikbaar voor onze klanten om zaken in de juiste banen te leiden. Dat onze klanten ons waarderen voor wat wij voor hen betekenen, daar sta ik voor. Ons vak verandert snel waardoor wij ons flexibel en vernieuwend op moeten stellen. Dat is met name het leuke aan het werk. Mijn motto: ‘Eerst goed nadenken en dan gericht aan de slag.’

T : 088 - 4673766
E : willem-jan.tanis@inperon.nl

Alexander IJsselstijn

Alexander IJsselstijn

Technisch Consultant

Na mijn technische opleiding elektrotechniek met als specialisatie data- en telecommunicatie, ben ik in de wereld van automatisering terechtgekomen. Voor mijn entree bij Inperon heb ik verschillende adviesfuncties bekleed. In die tijd stond het internet nog in de kinderschoenen. Maar zo snel als het medium zich ontwikkelde, zo snel groeide ook mijn interesse.

Bij Inperon ben ik vooral bezig met complexe technische vraagstukken. Zowel voor onze klanten als voor mijn collega’s ben ik een welkome vraagbaak, waarop regelmatig een beroep wordt gedaan. Daarnaast vallen orderprocessing en de technische inkoop van diensten onder mijn verantwoordelijkheid. Alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, komen hierbij uitstekend van pas. Ik ben geen opgever en ik stel alles in het werk om tot de beste oplossing te komen.

T : 088 - 4673766
E : alexander.ijsselstijn@inperon.nl

Dymphie Janssen

Dymphie Janssen

Assistent controller

Als assistent controller ben ik verantwoordelijk voor de hele boekhouding van Inperon. Mensen die financiële en administratieve vragen hebben, komen dus bij mij terecht. Zowel onze klanten, toeleveranciers als onze medewerkers. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, de inkoop en verzorg ik jaarlijks de stukken voor de accountants. Een veelzijdige en erg leuke baan, waar ik iedere dag met plezier aan begin vanwege het werk en de mensen bij Inperon.

T : 088 - 4673766
E : dymphie.janssen@inperon.nl

Rèmie de Klein

Rèmie de Klein

Support engineer

Tijdens mijn opleiding IT Mediaproductie in Utrecht ben ik in contact gekomen met Inperon. Ik werd betrokken bij het bouwen van websites en werd verantwoordelijk voor de technische kant daarvan. Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld als een specialist op het gebied van onder andere serverbeheer en verbindingen.
Bij Inperon ben ik een beetje de stille kracht die zorgt dat alles draait zoals het hoort. Dat is dus niet altijd zichtbaar, maar wel van groot belang. In mijn support-rol, merk ik dat klanten het prettig vinden om één aanspreekpunt te hebben. De vragen worden aan mij gesteld en ik los ze ook zelf op. Eerlijk gezegd vind ik dat zelf ook leuk omdat ik hierdoor een leuke relatie met onze klant opbouw. Ik houd ervan om altijd net even iets meer te doen dan wordt gevraagd. Mijn grote interesse in nieuwe technologieën die zich razendsnel ontwikkelen spelen hierbij een belangrijke rol.

T : 088 - 4673766
E : remie.deklein@inperon.nl

VRAAG HET ONS