Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

E-MAILMARKETING

Ondanks de toenemende rol van sociale media bij de inzet van online marketing, blijft e-mailmarketing nog steeds een belangrijk instrument. Met MailPlus beschikt u over een oplossing om e-mailmarketing effectief in te zetten. U kunt af en toe een e-mailing sturen naar uw relaties of zelfs compleet geautomatiseerde campagnes inrichten. Allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke omgeving.

Slim contacten beheren

Uw MailPlus-contactdatabase wordt helemaal ingericht aan de hand van uw wensen. U kunt contactgegevens en andere relevante informatie per contact eenvoudig beheren. Dit is namelijk essentieel om e-mailmarketing succesvol in te zetten. Met MailPlus kunnen uw relaties ook de eigen gegevens up-to-date houden. Zo weet u zeker dat u altijd over het juiste e-mailmarketingbestand beschikt.

Doelgroepen samenstellen

De doelgroepen die u samenstelt, zijn dynamisch. Iedere keer als u een mailing verstuurt, wordt de doelgroep opnieuw opgebouwd. U kunt zoveel dynamische doelgroepen maken als u wilt. Maak nieuwe doelgroepen op basis van klikgedrag en stuur gerichte vervolgacties. Door de hoge mate van relevantie zijn dit soort e-mailings zeer succesvol.

Combineer met sociale media, SMS en direct mail

Geen ingewikkelde mailmerges meer maar simpelweg al uw boodschappen versturen via e-mail, SMS en direct mail. Laat uw ontvangers op eenvoudige wijze uw e-mailing delen met hun sociale netwerken, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Eenvoudig professionele berichten opstellen

BrightEdit is een unieke editor die gebruikmaakt van moderne webtechnologie, waarmee u op eenvoudige wijze e-mails en webpagina’s opmaakt. De slimme contentblokken en uitgebreide Drag & Drop-functie werken snel en flexibel. Met als resultaat mooie e-mails die goed aankomen in de inbox van uw ontvangers.

Uitgebreide statistieken

De uitgebreide statistieken van de Mailing Manager stellen u in staat uw e-mailmarketing-activiteiten steeds weer te verbeteren. Leer wat uw relaties interesseert en maak uw communicatie steeds relevanter voor nog meer succes.

Campagnes automatisch laten uitvoeren

Met MailPlus is het mogelijk om campagnes vooraf volledig in te richten. Het systeem voert automatisch alle acties uit die u heeft vastgelegd, zodat u efficiënter kunt werken.

088 - 4673766

Click here to add your own text

meer informatie over e-mailmarketing

Recente projecten