Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

WEBSITES & WEBSHOPS

Mooi design

Wij ontwikkelen responsive websites. Met behulp van deze techniek wordt uw website ook prima weergegeven op smartphones en tablets. Het beeld schaalt namelijk automatisch mee met het schermformaat van het device waarop de website bekeken wordt.

Volledig zelf te onderhouden

U kunt zelf eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen of aanvullen. Zonder te programmeren. Zo wordt het onderhouden van uw website een stuk gemakkelijker.

Zoekmachine vriendelijk

Uw website wordt bijzonder zoekmachinevriendelijk gebouwd. Een prima start om hoog te scoren in Google.

Online formulieren

Uw website wordt standaard voorzien van online formulieren zodat uw bezoekers direct kunnen reageren op de inhoud van uw website. Zodra de bezoekers op uw website het formulier gebruiken, krijgt u daar direct automatisch bericht van per e-mail. Alle gegevens worden keurig voor u opgeslagen en zijn met één ‘ druk op de knop’ te exporteren.

Sociale media

Heeft u een Facebook-, Twitter- of LinkedIn-account? Wij zorgen ervoor dat bezoekers de inhoud van uw website kunnen delen en u kunnen volgen.

Automatische back-ups

Er wordt altijd automatisch een complete back-up gemaakt van van uw website. Uw gegevens gaan dus nooit verloren.

Automatische updates

Wij voorzien uw website altijd automatisch van de laatste versie van het beheersysteem. Hier heeft u dus geen omkijken naar.

Binnen drie dagen online!

We bouwen uw website op basis van de nieuwste technologie. Hierdoor kunnen we goed en snel bouwen. Dit bespaart u veel geld en uw website staat binnen drie dagen online!

088 - 4673766

vraag direct een
offerte aan

Recente projecten