Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

MOBIELE SITES & APPS

Mobiele website

Tegenwoordig hebben bijna alle smartphones een internetverbinding. Daardoor worden websites vaak op een kleiner scherm bekeken dan voorheen. Veel websites zijn echter gebouwd op basis van een hogere resolutie, waardoor de mobiele bezoeker voortdurend in en uit moet zoomen om de inhoud van de website te bekijken. Niet erg handig en dus frustrerend. Potentiële klanten haken makkelijk af en dat is wel het laatste wat u wilt.

Wij kunnen van uw website een slimme mobiele versie maken. We passen niet alleen de vormgeving aan, maar kijken ook samen met u of de mobiele bezoeker nog een aanvullende informatiebehoefte heeft. Voor de mobiele versie van uw website passen we de inhoud en de navigatie aan. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alle acties die op de website plaats kunnen vinden, eenvoudig vanaf een smartphone kunnen worden verricht. Bijvoorbeeld een formulier invullen, direct bellen of e-mailen.

Mobiele apps

Smartphones beschikken over tal van functies die u kunt inzetten om uw mobiele doelgroep optimaal te bedienen, bijvoorbeeld GPS, sensoren, WiFi en Bluetooth. Een mobiele app kan een prachtig verlengstuk zijn van uw marketing- en communicatieactiviteiten, maar kan ook worden gemaakt om bestaande bedrijfsprocessen te optimaliseren. Er is ontzettend veel mogelijk. Belangrijk is dat we samen goed nadenken over de doelstellingen die u met de app wilt bereiken en dat we een geschikt platform kiezen (iOS, Windows Mobile of Android). U kunt rekenen op een uitstekend advies en alle kennis om de app te ontwikkelen.

088 - 4673766

meer informatie over mobiele sites of apps

Recente projecten