Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

ZOEKMACHINEMARKETING

ZoekmachinevriendelijkMeer dan 95% van alle internetters (zakelijk en privé) gebruikt Google als zoekmachine om zich te oriënteren bij de aanschaf van producten en diensten. Hoog scoren in Google is dus belangrijk om van uw website een succes te maken. Bovendien is het de meest rendabele en meetbare vorm van marketing. We zetten een slimme mix van zoekmachinemarketing-diensten voor u in en monitoren voortdurend de resultaten. U kunt dus rekenen op maximaal rendement.

Landingspagina’s

Een landingspagina is een pagina waar bezoekers via een zoekterm op belanden. De inhoud van deze pagina is precies afgestemd op de zoekopdracht die in Google is gebruikt. Het doel van een landingspagina is dat u uw (potentiële) klanten bereikt. Via een landingspagina kunnen geïnteresseerden bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen, een offerte aanvragen of een brochure downloaden.

Linkbuilding

De populariteit van uw website meet Google onder andere aan de hand van het aantal kwalitatieve links naar uw website. Hoe groter het aantal, des te groter de kans dat uw website hoger scoort in Google. Hoe beter de verwijzende website scoort, des te zwaarder telt deze link mee in de bepaling van de populariteit van uw website. Ook linkbuilding kunnen we voor u verzorgen, waardoor het aantal bezoekers op uw website zal toenemen.

Adverteren in Google

Met ‘Adverteren in Google’ (Search Engine Advertising, kortweg SEA) plaatsen we gerichte advertenties in Google voor uw diensten en producten. Klikken op deze advertentie kan de bezoeker doorlinken naar een specifieke productpagina of naar een door ons opgezette landingspagina.

Als u uw website wilt promoten dan is de inzet van SEA een prima optie. We stellen samen van tevoren een budget vast. We zorgen voor een succesvolle advertentie en u betaalt alleen als een bezoeker op uw website komt door op de advertentie te klikken. Natuurlijk krijgt u van ons gedetailleerd inzicht in de prestaties.

088 - 4673766

Meer info of een GRATIS rapport van uw website ontvangen?

Recente projecten