Bouw, onderhoud en beheer van bedrijfskritische webapplicaties

NIEUWSBRIEF
MAART 2014

Bedrijfskritische webapplicaties
Iedere organisatie kent bedrijfsprocessen; op het gebied van financiën, inkoop, logistiek, marketing, sales etc. De afgelopen jaren heeft Inperon veel organisaties geholpen deze processen te ondersteunen door webapplicaties te bouwen, te onderhouden en te beheren. Hier hebben we ons steeds meer op toegelegd. Als er geen goede standaard software is die aan uw eisen voldoet, dan maken wij uw webapplicatie op maat. We beginnen met een analyse van de huidige situatie en een helder plan van aanpak.

Testen wat wel en wat niet werkt met uw website
U heeft geïnvesteerd in een goede website en voert online marketing campagnes uit. Dit levert resultaten op in de vorm van meer bezoekers, leads of verkopen. Maar als u meer uit uw website wilt halen, wilt u natuurlijk weten wat wel en wat niet werkt. Dat kunnen we voor u testen. Op basis van de testresultaten kunt u wijzigingen doorvoeren die ook echt werken. Bovendien leert u veel over het bezoekersgedrag op uw website. De tests gebeuren op basis van wetenschappelijk onderzoek naar conversieverbetering.

Uw nieuwsbrief mobiel.. gewoon doen!
Zoals u ziet hebben we onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Eerlijk gezegd werd het de hoogste tijd. We weten dat onze nieuwsbrief steeds vaker vanaf mobiele apparaten wordt gelezen. Het moest dus allemaal wat gebruiksvriendelijker worden. Wat ons betreft een echte aanrader.

Meer info

088 – 4673766

Reageer op de onderwerpen uit deze nieuwsbrief.